KAYAALTI KÖYÜNDE KALP KRİZİ GEÇİREN YAŞLI KADINA AMBULANS HELİKOPTER YETİŞTİ

KAYAALTI KÖYÜNDE KALP KRİZİ GEÇİREN YAŞLI KADINA AMBULANS HELİKOPTER YETİŞTİ KAYAALTI KÖYÜNDE KALP KRİZİ GEÇİREN YAŞLI KADINA AMBULANS HELİKOPTER YETİŞTİ

KAYAALTI KÖYÜNDE KALP KRİZİ GEÇİREN YAŞLI KADINA AMBULANS HELİKOPTER YETİŞTİ

Pınarbaşı ilçesinin Kayaaltı köyünde kalp krizi geçiren 74 yaşındaki A.Ş. ambulans helikopter ile kent merkezine getirilerek Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.
Pınarbaşı ilçesine bağlı Kayaaltı köyünde kalp krizi geçiren 74 yaşındaki A.Ş., Pınarbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaşlı kadın, daha sonra ambulans helikopter ile şehir merkezine getirildi. Şehir merkezine getirilen kadın, daha sonra ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.