ALAGAZİDEKİ KÖY FIRINI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

ALAGAZİDEKİ KÖY FIRINI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR ALAGAZİDEKİ KÖY FIRINI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

ALAGAZİDEKİ KÖY FIRINI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı’nın Alagazi Mahallesinde köy fırını çalışmasının tamamlandığını ve ilçe sakinlerinin kullanımına sunulduğunu bildirdi.
Pınarbaşı’nda çevre mahallelere hizmet verecek olan Alagazi Mahallesi köy fırınında yufka yapımına başlandı. Toplamda yedi kişinin istihdam edildiği fırınla ilgili bir açıklama yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, yapılan hizmetlerde vatandaşların memnuniyetinin ön planda tutulduğunu belirterek, fırında yufka yapımına başlandı. Ancak yoğun talep nedeniyle ihtiyaca cevap veremiyoruz. İleriki günlerde eleman takviyesi yaparak üretim kapasitesini artıracağız dedi.
Haber:Mehmet Yılmaz