MHP PINARBAŞI İLÇE KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHAN’A ZİYARET

MHP PINARBAŞI İLÇE KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHAN’A ZİYARET MHP PINARBAŞI İLÇE KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHAN’A ZİYARET

MHP PINARBAŞI İLÇE KADIN KOLLARINDAN BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHAN’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Pınarbaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Yıldız ve beraberindeki bir heyet Pınarbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şahan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Heyet, ziyarette belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
MHP Pınarbaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Yıldız, ziyarette yaptığı konuşmada, bugün Pınarbaşı Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Şahan’ı ziyaret ederek hem kendi çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdik hem de belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Biz ziyaretlerimizi muhtelif aralıklarla her kesime ulaşarak sürdürmeye devam edeceğiz. Pınarbaşı’nda vatandaşlarımızın sesi olacağız. Pınarbaşı halkıyla iç içeyiz ve bir bütün olmaya devam edeceğiz dedi. Pınarbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Şahan’da MHP İlçe Kadın Kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve amacımız Pınarbaşı halkına en iyi hizmeti sunmaktır ifadelerini kullandı.