PINARBAŞI BELEDİYESİ OTOBÜS DURAKLARINI YENİLİYOR

PINARBAŞI BELEDİYESİ OTOBÜS DURAKLARINI YENİLİYOR PINARBAŞI BELEDİYESİ OTOBÜS DURAKLARINI YENİLİYOR

PINARBAŞI BELEDİYESİ OTOBÜS DURAKLARINI YENİLİYOR

Pınarbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler ekibi ilçe merkezi ile bazı mahallelerde bulunan otobüs duraklarını modern duraklar ile yeniledi.
Pınarbaşı İlçe merkezinde ki eski duraklar daha modern ve daha kullanışlı olan kapalı duraklar ile değiştirildi. Yolcuların yağmur altında ıslanmamaları, yazın güneş altında yanmamaları için yapılan yeni duraklar Park ve Bahçeler ekibi tarafından yerlerine monte edildi.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçelerinde durak yenileme çalışmasının sürdüğünü belirterek " Yaptığımız her hizmet, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve hayatlarını daha modernleştirmek için yapılan hizmetlerdir. Geçtiğimiz günlerde Park ve Bahçeler ekibimiz tarafından başlatılan durak yenileme çalışmamız hem ilçe merkezimizde hem de mahallelerimizde devam ediyor. Eskimiş otobüs durakları yenilenerek daha modern bir hale getiriliyor. Yeni duraklar estetik açıdan da ilçemize daha güzel bir görüntü sağlıyor"dedi.