ÜLKÜCÜLER TÜRKEŞ’İN DOĞUM GÜNÜ ANISINA 103 ADET FİDAN DİKTİ

ÜLKÜCÜLER TÜRKEŞ’İN DOĞUM GÜNÜ ANISINA 103 ADET FİDAN DİKTİ ÜLKÜCÜLER TÜRKEŞ’İN DOĞUM GÜNÜ ANISINA 103 ADET FİDAN DİKTİ

ÜLKÜCÜLER TÜRKEŞ’İN DOĞUM GÜNÜ ANISINA 103 ADET FİDAN DİKTİ

Kayseri Ülkü Ocakları ile Pınarbaşı Belediyesi ortak bir etkinlik düzenleyerek, merhum Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. yıldönümü dolayısıyla çeşitli türdeki 103 fidanı toprakla buluşturdu. Toki konutları bölgesinde oluşturulan ve 103 fidanın dikildiği alana ise Alparslan Türkeş hatıra ormanı adı verildi.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda il ve İlçe ocaklarıyla eş zamanlı olmak üzere Ülkücü Hareketin kurucusu Merhum Alparslan Türkeş’in doğum yıldönümü özel bir etkinlikle kutlandı. Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatları tarafından “Başbuğun Fidanları” sloganıyla belirlenen bölgelere ise 103 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Ali Çelik, Cennet mekan Başbuğ'umuz Alparaslan Türkeş'in 103. doğum günü olması münasebeti ile memleketi Pınarbaşın' da 103 adet fidan dikimi gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz hatıra ormanında Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım adına Başbuğ'umuzu temsilen Çınar ağacı dikimini yaptık. Burada emeği geçen başta Pınarbaşı Belediye Başkanımız Menduh Uzunluoğlu olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum dedi. Ülkücüler daha sonra Türklük anıtını da ziyaret ederek burada da hatıra fotoğrafı çektirdiler.