BAŞKAN UZUNLUOĞLU: PINARBAŞIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU: PINARBAŞIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ BAŞKAN UZUNLUOĞLU: PINARBAŞIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU: PINARBAŞIMIZIN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, görevi devraldığımız günden beri güzel ilçemizin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz dedi.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçemizin tüm mahallelerini sık sık ziyaret etmeye ve vatandaşlarımızla buluşmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız bu ziyaretlerle belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görürken, muhtarlarımızın ve mahalle sakinlerimizin bizden istek ve talepleri varsa onları da almış oluyoruz. bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin hem anlatılmasına hem de hizmet planımızın şekillenmesine katkı sağlıyor. Tabii ki Pınarbaşı Belediyesi olarak altyapı, yol, kaldırım ve parklar gibi yapmakla zorunlu olduğumuz hizmetlerin dışında mahallelerimizin dokusuna uygun yeni projeler ile farklı ihtiyaçları gidermek ve problemleri çözmek için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz bir yandan altyapısı tamamlanmış bölgelerde yol yapım, asfaltlama veya bakım onarımı işlerini gerçekleştirirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ise mahallelerimizin ihtiyacı olduğu yerlerde yeni park yapımlarıyla ilgileniyorlar. Diğer birimlerimiz de tüm mahallelerimizde yoğun bir çaba içinde. Dolayısıyla bizler, bugüne kadar hizmetlerimizi de her zaman vatandaşlarımızın beklenti ile ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Dolayısıyla ben ve ekibim Pınarbaşımızın geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz dedi.