PINARBAŞI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİBİ HAZIR KITA BEKLİYOR

PINARBAŞI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİBİ HAZIR KITA BEKLİYOR PINARBAŞI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİBİ HAZIR KITA BEKLİYOR

PINARBAŞI BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİBİ HAZIR KITA BEKLİYOR

Pınarbaşı Belediyesi kar yağışı ve buzlanmaya karşı tüm tedbirleri aldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önceden oluşturulan ekipler 7/24 görev başında olacak.
Bundan sonrası içinde bütün ekiplerimiz 2 greyder, 4 kepçe, 3 kar kürüme aracımızla birlikte kış dönemi ve kar yağışı için hazırlıklarını tamamladılar ve kar yağışına hazırız. İnşallah hayırlı ve bereketli bir şekilde rahmetleri bekliyoruz. Ekiplerimiz İlçe merkezinde, ana arterlerde, bağlantı yolları, eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere diğer önem arz eden yolların açık kalması için gece ve gündüz çalışma yürütecek. Kar ve buzlanmaya karşı tuz ve solüsyon stoğunu önceden oluşturan ekipler sadece ilçe merkezinde değil, tüm mahallerde de kar temizleme ve yol açma çalışması titizlikle sürdürülecek. Gece gündüz demeden çalışan personellerimize teşekkür ederim.