UZUNLUOĞLU: PINARBAŞI İÇİN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ

UZUNLUOĞLU: PINARBAŞI İÇİN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ UZUNLUOĞLU: PINARBAŞI İÇİN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ

UZUNLUOĞLU: PINARBAŞI İÇİN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Pınarbaşı İlçesine daha fazla hizmet etmek için canla başla çalışacaklarını ifade etti. Başkan Uzunluoğlu, 2021 yılı içerisinde eğitimden spora, kültürden sanata, altyapıdan üstyapıya kadar önemli çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.
PIHARBAŞI İLÇEMİZİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ
Pınarbaşı'nın daha yaşanabilir bir ilçe olması için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleyen Başkan Menduh Uzunluoğlu, 2020 yılında bir yandan pandemi süreciyle mücadele ederken bir yandan da vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalıştık. Gerek Pınarbaşı Belediyesi olarak bizler gerekse de Büyükşehir Belediyemiz ilçemize önemli eserler kazandırdık. Pınarbaşı'yı hep birlikte hak ettiği yere taşıyacağımızdan ve verdiğimiz sözleri yerine getireceğimizden hiç kimsenin kuşkunu olmasın dedi Başkan Uzunluoğlu, 2021 yılı içerisinde eğitimden spora, kültürden sanata, altyapıdan üstyapıya kadar önemli çalışmalara imza atacaklarını da sözlerine ekledi.