PINARBAŞI İLÇESİNE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÖNEMLİ DESTEĞİ İLE 18 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE ÇOK AMAÇLI PARK YAPILACAK

Pınarbaşı Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi'nin önemli desteği ile Toki bölgesine 18 bin metrekare alan üzerine çok amaçlı park yapacak.Projeleri çizim aşamasında olan parkın çalışmaları havaların ısınmasıyla birlikte start alacak.Toki Mahallesi’ne yapılacak olan 18 bin metrekarelik parkın içerisinde spor sahaları, çocuk oyun grubları, fitness alanları, bisiklet ve koşu yolları yer alacak.
Yapılacak olan parkın birçok açıdan Toki Mahallesi’ne ayrı bir renk katacağını vurgulayan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, İlçemize Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menduh Büyükkılıç'ın önemli desteği ve katkılarıyla çok amaçlı park yapılacak. amacımız gençlerimizin, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın güzel vakit geçireceği alanları çoğaltmak, sosyalleşmelerinin önünü açmak. Bu yapacağımız park diğer yaptığımız parklardan biraz farklı, bu parkın içerisinde aynı zamanda basketbol, voleybol ve hentbol sahası yer alacak. Bu parkımızla çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla da buluşturacağız dedi. Başkan Uzunluoğlu, ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Menduh Büyükkılıç'a da önemli katkılarından ötürü teşekkür ederek, sayın başkanımız bize her türlü desteği veriyor. Allah kendisinden razı olsun. Ben ilçem ve vatandaşlarımız adına bir kezdaha kendisine şükranlarımızı sunuyorum ifadelerini kullandı.
Bize Haber: Mehmet Yılmaz