BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU: İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADIK

BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU: İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADIK BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU: İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADIK

BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU: İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADIK

BAŞKAN MENDUH UZUNLUOĞLU:
İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMADIK
Pınarbaşı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine gıda yardım paketi dağıttı.
Pınarbaşı Belediyesi ilçede ihtiyaç sahiplerine kuru gıdadan oluşan iaşe paketleri dağıttı. İaşe paletleri belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaştırıldı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu; Mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kuru gıda yardımında bulunarak hemşerilerimize imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalıştık. İçerisinde 10 kalemden oluşan yardım paletlerimiz belediye ekiplerimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaştırıldı. Yardımlarımız ramazan ayı boyunca devam edecek dedi.