PINARBAŞI’NDA DENETİMLER ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR

PINARBAŞI’NDA DENETİMLER ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR PINARBAŞI’NDA DENETİMLER ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR

PINARBAŞI’NDA DENETİMLER ARALIKSIZ OLARAK SÜRÜYOR

Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçedeki alışveriş merkezleri başta olmak üzere umumi açık bölgelerde denetimlerin artarak devam ettiğini bildirdi.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, İçişleri Bakanlığınca "Sağlık hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelindeki tüm alanları kapsayacak şekilde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe merkezinde bulunan alışveriş merkezleri başta olmak üzere umumi açık bölgelerde denetimlerin aralıksız olarak sürdürüldüğünü söyledi.
Başkan Uzunluoğlu, burada amaç ceza yazmak değil, farkındalık oluşturmak. Kurallara uyan iş yerlerimize ve vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Birlik olup virüsü yenelim. Cezalara değil, virüse tedbir alalım. Sağlık çalışanlarımızın da bugüne kadar verdiği emek ve mücadelelerini de unutmayalım. Buna göre tedbirleri de elden bırakmayalım dedi.
Haber:Mehmet Yılmaz