KALDIRIM VE YOLLARDAKİ YABANİ OTLAR TEMİZLENDİ

KALDIRIM VE YOLLARDAKİ YABANİ OTLAR TEMİZLENDİ KALDIRIM VE YOLLARDAKİ YABANİ OTLAR TEMİZLENDİ

KALDIRIM VE YOLLARDAKİ YABANİ OTLAR TEMİZLENDİ

Pınarbaşı Belediyesi Park-Bahçeler ekibi yol ve kaldırım kenarlarında uzayan yabani otların görüntü kirliliği oluşturmaması için ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.
Yaz ayları ile birlikte boyları uzayarak görüntü kirliliği oluşturan yabani otların temizliği boş arsalar, cadde, sokak, refüj, kaldırım ve yol kenarlarında tırpanlar ile biçilerek temizleniyor.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, tabiatın canlanmasıyla birlikte doğal olarak yol kenarları, orta refüjler, kaldırım kenarları ve boş arsalarda yabani otlar oluşmuştu. Şimdi de belediye park-bahçeler ekiplerimiz görüntü kirliliğine sebep olan bu otların temizlenmesini sağlıyor. Ekiplerimiz bugünde toki bölgesi ve ilçe merkezinin bir kısmında kaldırım ve yollardaki yabani otları temizledi. Bu çalışmamız önümüzdeki günlerde de devam edecek ifadelerini kullandı.