PINARBAŞI BELEDİYESİ’NDEN AZERBAYCAN'A BAYRAKLI DESTEK

PINARBAŞI BELEDİYESİ’NDEN AZERBAYCAN'A BAYRAKLI DESTEK PINARBAŞI BELEDİYESİ’NDEN AZERBAYCAN'A BAYRAKLI DESTEK

PINARBAŞI BELEDİYESİ’NDEN AZERBAYCAN'A BAYRAKLI DESTEK

Pınarbaşı Belediyesi, Azerbaycan'a destek için belediye binasına Türk ve Azerbaycan bayrağı astı.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Azerbaycan'ın Ermeni işgali altındaki Dağlık Karabağ topraklarını kurtarmaya yönelik başlattığı askeri operasyona destek verdi ve Pınarbaşı belediyesi binasına Türk ve Azerbaycan bayrakları astı. Belediye binasına asılan Türk ve Azerbaycan bayrakları ilçe halkı tarafından da büyük ilgi gördü.
Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, her koşulda ve her şartta Azerbaycan'ın yanında olduklarını belirtti ve "Bugünde yarında gardaşımız Azerbaycan'ın yanındayız" ifadelerini kullandı.