METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜDÜRÜ FATİH DAĞLI PINARBAŞI BELEDİYE BAŞKANI MENDUH UZUNLUOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ METEOROLOJİ 7. BÖLGE MÜDÜRÜ FATİH DAĞLI PINARBAŞI BELEDİYE BAŞKANI MENDUH UZUNLUOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Meteoroloji 7. Bölge Müdürü Fatih Dağlı ve Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Tekin Ateş, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü görevine getiren Fatih Dağlı kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Dağlı ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günde Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu’nu ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı ve yapılabilecek işbirliğini görüştü.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'ne atanan Fatih Dağlı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yeni görevinde başarı temennisinde bulunan Başkan Uzunluoğlu, Pınarbaşı Belediyesi olarak her zaman kurum ve kuruluşlar, dernek, oda ve meslek kuruluşları ile dayanışma ve birlik içerisinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Uzunluoğlu ayrıca kış şartlarının çetin geçtiği ilçelerinde hava durumunun büyük önem arz ettiğini belirterek, bu kapsamda da Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ile sık sık bilgi paylaşımı yaptıklarını kaydetti. Meteoroloji 7.Bölge Müdürü Fatih Dağlı’da başkan Uzunluoğlu’na ilçeye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.